Ivan Brull publica el seu segon disc, “Propietats medicinals”

 – 02-06-2017 – El Cresol.-

Iván Brull, cantautor i poeta de Silla, acaba de publicar aquest 2017 Propietats medicinals, el seu segon disc. L’anterior LP, Canvi dels àngels (Comboi Records, 2015) fou finalista als Premis Ovidi en la categoria de cançó d’autor.

El nou disc conté deu temes que “parlen de la lluita constant de l’individu per trobar un mínim sentit, sense perdre un cert instint festiu i l’humor. L’onzena cançó és un poema de Maria Beneyto.”

ivanbrull2

La gravació s’ha realitzat entre juliol de 2016 i gener de 2017 als Estudis Tressets Audio d’Algemesí amb la producció de Bernat Pellisser, que també ha participat en la bateria i percussió al nou disc. L’àlbum compta també amb la col·laboració de Sergio Cifuentes (El Cifu) en la cançó Amor motor.

El disc es pot adquirir físicament al bar Plaça de Silla, i digitalment en aquest enllaç. Pròximament estarà disponible també en Amazon.

Des d’El cresol li desitgem a Ivan molt d’èxit amb aquesta nova publicació.

ivanbrull1

One thought on “Ivan Brull publica el seu segon disc, “Propietats medicinals”

  1. Quan en 2015 es publica Canvi dels Ángels es va donar la casualitat que jo estava en el bar plaça el dia que arriba la agència de transport amb els Cd`s i ja que ho estava esperant perquè havia sentit diverses de les seues cançons i llegit la seua poesia vaig tindre el privilegi de ser el primer a rebre-ho, ho he gaudit tant que encarregue Propietats medicinals i bingo quan va arribar també em trobava en el bar plaça i he tingut la sort de ser el primer a rebre-ho. estic segur que ho gaudire tant com Canvi dels ángeles. Gracies Ivan. Molt èxit te la mereixes”
    Josep.

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s